Köszöntjük honlapunkon!
Eliptika


Elliptikus tréner. ELLIPSZISJÁRÓ (CROSSTRÉNER).

A kardió gépek legifjontibb tagja, amely a futás mozdulatát imitálja annak „káros" mellékhatásai nélkül! Így azoknak is kitûnõ alternatíva, akik nagyon szeretnének futni, ám különbözõ mozgásszervi problémáik miatt nem tehetik ez meg, vagy rendhagyó állapotuk (pld. terhesség) miatt orvosuk nem javasolja a rázkódással járó testmozgást!A gép mozgáspályája az ízületek számára anatómiailag tökéletesen megfelelõ és b iztonságos, bár elõször felugorva erre a gépecskére kicsit furcsán érezhetjük magunkat. Egyes fajtáik csak fixált kapaszkodóval, míg mások -a sífutás mozgássorát imitálva- elõre-hátra mozgatható kapaszkodókkal is rendelkeznek, így lehetõvé téve a felsõtest edzését is. Ismerje meg azonnal az elliptikus tréner jótékony hatásait!.

AZ ELLIPTIKUS TRÉNER FOGYASZT: ha eldöntötte, hogy csökkenteni akarja a súlyát, ne keressen tovább, ez a fitneszgép kell Önnek: napi fél óra edzés az elliptikus tréneren a maximális pulzusszám 70%-án,hatékonyan elégeti a felesleges zsírt! Nem csak az edzés egyszerűbb azáltal, hogy minden izmot megmozgat, hanem ezáltal sokkal több kalóriát is fogyaszt el. Nem csupán egy testrészt céloz meg, hanem elosztja a terhelést. Ez szimpatikus benne, így megcsinálja az edzéseket, és gyorsan motiváló eredményeket kap!

 AZ ELLIPTIKUS TRÉNER AZ IZMOK 80%-ÁT FESZESÍTI

Íme egy fitneszgép amely jó az izmoknak! Az elliptikus trénerrel a test egyik része sem marad ki! Bizonyítékként lássuk, hogy dolgozik a „csapat”: a pedálok hajtásával dolgoznak a combok, a farizmok és a vádlik; közben a karokat húzva dolgoznak a kar, a váll és a mellizmok. És végül még egy aduász: a gép mozgása miatt mindenképp egyenesen tartja magát (egy jó pont a hátfájósoknál), és így segíti a hasizmok természetes megfeszülését.

AZ ELLIPTIKUS TRÉNER JÓ A SZÍVNEK

Melegen ajánljuk rehabilitációhoz, motorikus regenerációhoz, ezen felül a kardioedzés segít megőrizni az alakot, valamint a szív és érrendszer egészségét. A rendszeresen végzett mozgás előnye, hogy erősíti a szívet, serkenti a vérkeringést és csökkenti a koleszterinszintet. Az elliptikus tréner mindezt tudja, és ezeken felül még a tüdőkapacitást is növeli. Az egészségügyi szakemberek egyet értenek abban, hogy használata fejleszti a szívizomzatot.

 

AZ ELLIPTIKUS TRÉNER KÍMÉLI AZ ÍZÜLETEKET

Semmilyen veszélyt nem jelet az ízületekre nézvést, és sérülés kockázatától is mentes: ez az egyik legnagyobb előnye az elliptikus trénernek.. Az ellipszist leíró mozdulat a természetes futómozgást reprodukálja, a testtömeget egyenlőképp osztja el a két lábon. Eredmény: megkíméli az ízületeit a legkisebb zökkenéstől is, izmait ütésmentesen erősíti. A sportolók rendszeresen használják az elliptikus trénert a fizikai felkészülés során, vagy egy-egy sérülést követő erőnlétfejlesztéshez.

 

KAPCSOLÓDJON KI AZ ELLIPIKUS TRÉNERREL!

Mi kapcsolná jobban ki az agyat, mint egy kardioedzés? Az elliptikus tréner jótékony hatásainem csupán testileg érvényesülnek, hanem pszichésen is! Az edzés jó a testnek és a léleknek is:Az edzés jó a testnek és a léleknek is: mozgás közben megszabadulhat a stressztől. Amúgy is igaz, hogy a sport boldoggá tesz, ugye? Igen, mivel terhelés közben és után az agy endorfint termel, a híres-neves boldogsághormont! Tehát még egy nyomós érv amellett, hogy elkezdjen mozogni a saját tempójában, akár otthon is. És a ráadás? Hogy szabadon megválaszthatja, mikor edz az elliptikus tréneren reggel ébredés után, délben ebédidőben vagy este, stresszlevezetésként.

 

             

 

 

Név:


Jelszó:

Chatbox

nuszplagi - Jun 21. : 08:26
Kedves Vendégeink. 22-én kedden, oltás miatt a Más Világ zárva lesz. Köszönöm megértéseteket.

nuszplagi - Jun 14. : 19:56
Kedves Vendégeink.⚠️⚠️⚠️👇👇 Egyéb ügyek intézése miatt a héten kedden és pénteken (06.15, és 18-án) csak délután, 16 órától leszünk nyitva. Köszönjük megértéseteket.

nuszplagi - Jun 07. : 19:25
Női torna edzőnk, Anikó, elindít egy kezdő Hatha jóga csoportos órát. Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj nekünk.

nuszplagi - Apr 29. : 09:11
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben ennek nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttó

nuszplagi - Apr 29. : 08:58
A Covid intézkedéseknek köszönhetően központunk előreláthatólag május 3.-val újra tudja fogadni vendégeit. A hatályos jogszabályoknak köszönhetően intézményünk CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY FELMUTATÁSÁVAL látogatható.

nuszplagi - Nov 02. : 10:12
A járványhelyzetre való tekintettel masszázsszolgáltatásunk szünetel

nuszplagi - Oct 18. : 18:20
Hétfőn Gábor is várja az edzésre érkezőket, 17-21 ig, illetve az előre megbeszélt időpontokban. Ne keress kifogást. Gyere hozzánk 💜

nuszplagi - Oct 11. : 22:24
Orvos szemmel. 😊 https://egeszsegsuli.ewk.hu/szaunazas/

nuszplagi - Sep 29. : 09:21
Gyógynövényes aromakúrával vár a héten a Más Világ wellness #másvilág #szauna #masszázs

nuszplagi - Sep 12. : 12:04
Más Világ, a pénztárca 👛 barát edzőterem ❤️‼️

nuszplagi - Sep 03. : 17:55
Minden változás egy döntéssel kezdődik. Dönts helyesen 😊 Válassz minket 🥰kép
Copyright 2014 © Más Világ Barcs - Minden jog fenntartva!
Design and Hosted by MASVILÁG