Köszöntjük honlapunkon!
Eliptika


Elliptikus tréner. ELLIPSZISJÁRÓ (CROSSTRÉNER).

A kardió gépek legifjontibb tagja, amely a futás mozdulatát imitálja annak „káros" mellékhatásai nélkül! Így azoknak is kitûnõ alternatíva, akik nagyon szeretnének futni, ám különbözõ mozgásszervi problémáik miatt nem tehetik ez meg, vagy rendhagyó állapotuk (pld. terhesség) miatt orvosuk nem javasolja a rázkódással járó testmozgást!A gép mozgáspályája az ízületek számára anatómiailag tökéletesen megfelelõ és b iztonságos, bár elõször felugorva erre a gépecskére kicsit furcsán érezhetjük magunkat. Egyes fajtáik csak fixált kapaszkodóval, míg mások -a sífutás mozgássorát imitálva- elõre-hátra mozgatható kapaszkodókkal is rendelkeznek, így lehetõvé téve a felsõtest edzését is. Ismerje meg azonnal az elliptikus tréner jótékony hatásait!.

AZ ELLIPTIKUS TRÉNER FOGYASZT: ha eldöntötte, hogy csökkenteni akarja a súlyát, ne keressen tovább, ez a fitneszgép kell Önnek: napi fél óra edzés az elliptikus tréneren a maximális pulzusszám 70%-án,hatékonyan elégeti a felesleges zsírt! Nem csak az edzés egyszerűbb azáltal, hogy minden izmot megmozgat, hanem ezáltal sokkal több kalóriát is fogyaszt el. Nem csupán egy testrészt céloz meg, hanem elosztja a terhelést. Ez szimpatikus benne, így megcsinálja az edzéseket, és gyorsan motiváló eredményeket kap!

 AZ ELLIPTIKUS TRÉNER AZ IZMOK 80%-ÁT FESZESÍTI

Íme egy fitneszgép amely jó az izmoknak! Az elliptikus trénerrel a test egyik része sem marad ki! Bizonyítékként lássuk, hogy dolgozik a „csapat”: a pedálok hajtásával dolgoznak a combok, a farizmok és a vádlik; közben a karokat húzva dolgoznak a kar, a váll és a mellizmok. És végül még egy aduász: a gép mozgása miatt mindenképp egyenesen tartja magát (egy jó pont a hátfájósoknál), és így segíti a hasizmok természetes megfeszülését.

AZ ELLIPTIKUS TRÉNER JÓ A SZÍVNEK

Melegen ajánljuk rehabilitációhoz, motorikus regenerációhoz, ezen felül a kardioedzés segít megőrizni az alakot, valamint a szív és érrendszer egészségét. A rendszeresen végzett mozgás előnye, hogy erősíti a szívet, serkenti a vérkeringést és csökkenti a koleszterinszintet. Az elliptikus tréner mindezt tudja, és ezeken felül még a tüdőkapacitást is növeli. Az egészségügyi szakemberek egyet értenek abban, hogy használata fejleszti a szívizomzatot.

 

AZ ELLIPTIKUS TRÉNER KÍMÉLI AZ ÍZÜLETEKET

Semmilyen veszélyt nem jelet az ízületekre nézvést, és sérülés kockázatától is mentes: ez az egyik legnagyobb előnye az elliptikus trénernek.. Az ellipszist leíró mozdulat a természetes futómozgást reprodukálja, a testtömeget egyenlőképp osztja el a két lábon. Eredmény: megkíméli az ízületeit a legkisebb zökkenéstől is, izmait ütésmentesen erősíti. A sportolók rendszeresen használják az elliptikus trénert a fizikai felkészülés során, vagy egy-egy sérülést követő erőnlétfejlesztéshez.

 

KAPCSOLÓDJON KI AZ ELLIPIKUS TRÉNERREL!

Mi kapcsolná jobban ki az agyat, mint egy kardioedzés? Az elliptikus tréner jótékony hatásainem csupán testileg érvényesülnek, hanem pszichésen is! Az edzés jó a testnek és a léleknek is:Az edzés jó a testnek és a léleknek is: mozgás közben megszabadulhat a stressztől. Amúgy is igaz, hogy a sport boldoggá tesz, ugye? Igen, mivel terhelés közben és után az agy endorfint termel, a híres-neves boldogsághormont! Tehát még egy nyomós érv amellett, hogy elkezdjen mozogni a saját tempójában, akár otthon is. És a ráadás? Hogy szabadon megválaszthatja, mikor edz az elliptikus tréneren reggel ébredés után, délben ebédidőben vagy este, stresszlevezetésként.

 

             

 

 

Név:


Jelszó:

Chatbox

nuszplagi - Jul 15. : 18:06
Központunkban masszázs terem felszereléssel kiadó. 15.000 ft/hónap

nuszplagi - Jul 11. : 10:46
Infraszaunás kezelésünk akciós. Élj vele 🙏

nuszplagi - Jul 11. : 10:45
Hétfőn ingyenes mintaétrenddel vár Gábor. 😊

nuszplagi - Jun 17. : 09:34
💪👌👍Szerdán ismét kapsz segítséget edzésedhez. Ne hagyd ki 🙏💪🏋️‍♀️🏋️‍♂️ 16-21 ig

nuszplagi - May 10. : 11:47
Hétfőn 18.30, spinning Melivel A létszám teljes 🚴‍♂️🚴‍♀️ Várunk titeket.

nuszplagi - May 10. : 11:46
Szaunánk relax szobája is "átöltözött" ☺️ ahogy a masszázs terem is megújjult. Hétfőtől édes pillanatokkal vár. 🤗🍓

nuszplagi - May 10. : 11:46
Május 12, kedd, MVT tánc Szandival 👯‍♀️ 👯‍♀️ 😎 Max 9 fő #csakisamásvilág #miértedvagyunk #mivigyázunkrád

nuszplagi - May 07. : 15:29
Üzembe helyeztük a senzoros kézfertötlenítőnket is. 🥰🙏

nuszplagi - Apr 30. : 20:27
Újra ‼️ a fertőtlenítés után május 11.től várunk benneteket újra

nuszplagi - Mar 30. : 18:52
Kedves Vendégeink 😥 A miniszteri rendelet értelmében 03.17.-én a Más Világ a járványra való tekintettel bezárt.

nuszplagi - Mar 30. : 18:50
Nagyon hiányoztok, kedves vendégek 😪 Ha kedved van, írj egy pár sort magadról. Hogy vagy? Miket csinálsz? Mennyire visel meg a helyzet? Vagy bármi, ami eszedbe jut. Vagy, ha csak ki akarod önteni a lelked ❤️

nuszplagi - Mar 13. : 09:01
Vicceljük meg a babonát 😁 Legyen ez a szerencsenapod ❤️ Szokásos nyitvatartási időben várunk benneteket 🥰

nuszplagi - Mar 04. : 21:20
Ugye nem felejtették el!? 🌹🌸 Szombaton nőnapi meglepetéssel várjük hölgy vendégeinket 🌹🌸

nuszplagi - Mar 02. : 10:51
Kérésetekre - elkészült a szinten tartó edzésterv! A zöld kód után is lesz "élet" a Más Világban.

nuszplagi - Mar 02. : 10:37
Keress nálunk igazi örömöt okozó nőnapi ajándékot 🌹🏵️kép
Copyright 2014 © Más Világ Barcs - Minden jog fenntartva!
Design and Hosted by MASVILÁG