Köszöntjük honlapunkon!
Masszázs


Más - Világ fényképe.

 

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja milyen csodálatos közérzetet teremt. Aki még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy kipróbálja! A rendszeres masszázs elősegíti eltávolítani a gyulladáskeltő salakanyagokat az izmokból és az ízületekből, ellazítja a görcsös izmokat és oldja a fájdalmat és a feszültséget. 

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia során a masszőr nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus rendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását. Egészségünk megőrzésére kiváló a talpmasszázs is, mely a belső szerveket méregteleníti. Férfiaknak 50 év felett fokozottan ajánlott a rendszeres talpmasszázs! A testéből csak egy van, ne feledje. Jól viselje gondját! 

Más - Világ fényképe.

Masszázs szobánkban kellemes környezetben öleli körül önt a, béke, a nyugalom, a meghitt, lágy, relaxáló zene. A szeretettel kialakított részletek, (lágy zene, füstölők egzotikus illata, gyertyák fénye) kedves, figyelmes személyzet segít az ellazulásban. A személyre szabott masszázsok és a nyugalom varázsa biztosítja a test és a lélek valódi felüdülését. Nálunk az aromaterápiás relax masszázs során az illóolaj jótékony hatását egyszerre élvezheti a masszázséval. Az érintés eleve nyugtatóan hat az idegekre.       Az aromaterápiás relxáló masszázs esetében az alkalmazott masszázsolaj természetesen igazodik az aznapi szeánszunkhoz. A vendég igényeihez igazodva azonban kérhető más illatú más hatásfokú masszázsolaj, masszázs krém is.

Más - Világ fényképe. 

Masszázskínálatunkból mindenki talál magának megfelelőt, Masszázsaink 20 perctől 60 percig tartanak, választástól függően.

Az árak menüpont alatt feltüntetett masszázsokon kívül más jellegű, minőségű masszázzsal nem tudunk szolgálni. 

Osim u cijeniku navedenih vrsta masaza nikakva druga vrsta masaze nije dostupna u nasem studiju.  

A Biopolár gyógy lámpánk immunerősítő, energetizáló, serkentő, regeneráló hatással lehet sejtjeire, ez által fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, sérülés gyógyító hatás érhető el! Bőrproblémák kozmetikai problémák esetén szembetűnő változásokat értünk el használatával. Használata teljesen biztonságos, fájdalommentes, nem jár mellékhatásokkal. 

Bioptron színterápiás kezelési lehetőség a Más Világban.

A BIOPTRON színterápia hozzásegíti az egészségtudatos embereket a jó közérzethez. A spektrum hét színének felhasználásával kiegyensúlyozza és serkenti a test energiaközpontjait, élénkíti a test öngyógyító folyamatait. A színek gyógyerejét használja fel a test kimerült energiaközpontjai működésének helyreállítására. A BIOPTRON színterápiát arra fejlesztették ki, hogy jó közérzetet teremtsen, és a segítsége révén megőrizhessük egészségünket.
A BIOPTRON színterápia öt alappillére:
energiatartalékok - energiahiány esetében
ellenálló képesség,
jó közérzet, lelki egyensúly, stressz oldása
anyagcsere, emésztés
bőr- és izomszövetek.
Részletekről érdeklődj! 

             Más - Világ fényképe. 

 

 

Név:


Jelszó:

Chatbox

nuszplagi - Nov 02. : 10:12
A járványhelyzetre való tekintettel masszázsszolgáltatásunk szünetel

nuszplagi - Oct 18. : 18:20
Hétfőn Gábor is várja az edzésre érkezőket, 17-21 ig, illetve az előre megbeszélt időpontokban. Ne keress kifogást. Gyere hozzánk 💜

nuszplagi - Oct 11. : 22:24
Orvos szemmel. 😊 https://egeszsegsuli.ewk.hu/szaunazas/

nuszplagi - Sep 29. : 09:21
Gyógynövényes aromakúrával vár a héten a Más Világ wellness #másvilág #szauna #masszázs

nuszplagi - Sep 12. : 12:04
Más Világ, a pénztárca 👛 barát edzőterem ❤️‼️

nuszplagi - Sep 03. : 17:55
Minden változás egy döntéssel kezdődik. Dönts helyesen 😊 Válassz minket 🥰kép
Copyright 2014 © Más Világ Barcs - Minden jog fenntartva!
Design and Hosted by MASVILÁG