Köszöntjük honlapunkon!
Szauna


 

A Más Világ Barcsi Prevenciós és Rehabilitációs Egészségközpontba egy új generációs DUÁL kombi szauna működik. A duál szauna a hagyományos finn és az új generációs, 3 hullámhosszon működő, előfűtés nélkül használható infraszauna tökéletes kombinációja. Egy professzionális vezérlő segítségével választhatunk infra vagy finn szauna között. Nálunk egyszerre élvezheti a finn szauna hatásait vagy az infraszauna előnyeit egyetlen szaunában. Szaunánk első osztályú éger lambériából, softline éllel készült. A padozat és a lábrács Thermo Finn rezgőnyár faanyagból készült. Szauna kályhánk Narvi 8 KW-os, egyedi kályha-védőráccsal van ellátva. Infrasugárzóink csúcstechnológiás Philips Vitae típusúak, melyek a teljes infravörös tartományon belül optimális összetételt sugároznak (ami infravörös A, B és C sugárzásból áll) - ez a legmegfelelőbb az emberi bőr számára. Így a megfelelő behatolási mélység mellett optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. A Philips Vitae lámpa által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes sugárzását. A teljes hullámhossztartomány sugárzásával a bőr, illetve a bőr alatti szövetrétegek egyenletes és mély átmelegítésével érünk el hatékony méregtelenítést.

Szaunakínálatunk:

- infraszauna

- finnszauna

- aromaterápiás finnszauna

- aromaterápiás biofinn

Privát szaunázási lehetőséget biztosítunk, teljes ellátással (törölköző, köntös, szaunalepedő, arctörlő, szaunakozmetikumok, szaunakencék, frissítő ital, gyümölcstál)

 

Szaunánkban fényterápia is vendégeink rendelkezésére áll. A színes fényterápia, azaz kromo terápia agyunkban fejti ki áldásos hatását. A fény gyógyító ereje abban rejlik, hogy általa a szervezet képes saját öngyógyító erőit aktivizálni. Minden színnek megvan a maga biológiai hatása, a különböző színek (fehér, kék, sárga, zöld, piros, lila) más és más hatást gyakorolnak szervezetünkre, hangulatunkra. A színek vezérlőprogram segítségével váltakozva követik egymást. Mindegyik szín összetétele függvényében más és más hatást vált ki, melynek eredményeként testünk különböző részei aktivizálódnak.

 

 

 

A vendég a bejelentkezett időpontja előtt 6 órával mondhatja le a szauna és masszázs szolgálatot. Ha mindez 6 órán belül történik - pl.: negyed vagy fél órával az időpont előtt - akkor készenléti díjat számolunk fel a következő szaunázás alkalmával.

A Készenléti, és felkészülési díj összege a következő:
- Finnszauna, aromafinn szauna esetében 1000 Ft
- Infraszauna esetében 500 Ft.
Ez az összeg tartalmazza:
- az áramot (szauna felfűtése)
- az elhasznált illóolajat, szaunaolajat, a kikevert, szaunában használt kencéket (méz, joghurt stb)
- az elkészített italt, és gyümölcstálat
Köszönjük a megértéseteket! 

Név:


Jelszó:

Chatbox

nuszplagi - Nov 02. : 10:12
A járványhelyzetre való tekintettel masszázsszolgáltatásunk szünetel

nuszplagi - Oct 18. : 18:20
Hétfőn Gábor is várja az edzésre érkezőket, 17-21 ig, illetve az előre megbeszélt időpontokban. Ne keress kifogást. Gyere hozzánk 💜

nuszplagi - Oct 11. : 22:24
Orvos szemmel. 😊 https://egeszsegsuli.ewk.hu/szaunazas/

nuszplagi - Sep 29. : 09:21
Gyógynövényes aromakúrával vár a héten a Más Világ wellness #másvilág #szauna #masszázs

nuszplagi - Sep 12. : 12:04
Más Világ, a pénztárca 👛 barát edzőterem ❤️‼️

nuszplagi - Sep 03. : 17:55
Minden változás egy döntéssel kezdődik. Dönts helyesen 😊 Válassz minket 🥰kép
Copyright 2014 © Más Világ Barcs - Minden jog fenntartva!
Design and Hosted by MASVILÁG