Köszöntjük honlapunkon!
Szobakerékpár


Háttámlás szobabicikli

Olyan szobakerékpár, mely kényelmes háttámlás üléssel van felszerelve. A hagyományos szobabiciklikhez képest hátrébb kell ülni, távolabb a pedálokhoz. Az ilyen típusú szobabiciklik kezdők számára is tökéletes megoldást nyújtanak, mert használatuk kényelmes és egyszerű. Kifejezetten ajánljuk ezt a típusú kerékpárt gerincbetegeknek, mert szemben a hagyományos szobakerékpárral itt meg van támasztva a hát és így ideális testtartást biztosít. Ráadásul a hagyományos szobakerékpárral szemben lényegesen jobban megmozgatja a lábizmokat, hiszen itt a gravitáció kihasználása helyett, egy lábtolásos mozgást végzünk. Mindez a pulzusszámunk emelkedésén is jól tapasztalható, mert azonos intenzítású tekerés mellett, sokkal hamarabb elérhetjük azt a pulzustartományt, ahol már zsírt égetünk, mint a hagyományos szobakerékpároknál. Kezdők számára is egyszerű a használata. Állítható az ellenállási fokozat pedálozás közben: manuálisan 8 fokozatban, vagy a szervomotoros és elektromágneses változatoknál az adott programtól függően. Túlsúlyosok számára sokkal kényelmesebb lesz a széles ülés, mint a hagyományos szobabicikliknél. Sportolók számára is igazi kihívás lehet a recumbent szobakerékpár. Az ellenállási fokozat nagyon erősre is átállítható és több program közül is választhatunk, például a hegyre fel fokozatot. Az edzés kombinálható felsőtest erősítéssel is, ehhez csupán néhány kézi súlyzóra van szükség. A széles és kényelmes ülés biztosítani fogja, hogy nyugodtan emelgethessük a kézi súlyokat, és annyiszor ismételjük a műveletet, ameddig bírjuk.Könnyen kivitelezhető edzéseket biztosít, biztonságos. És hogy mi a vonzó benne? Ezt mindössze három szóval tökéletesen meg lehet határozni: formás láb és fenék. Ezen a szobabiciklin annyira kényelmes és egyszerű az edzés, hogy biztosan hosszabb ideig fogja bírni a tekerést. A háttámlás szobakerékpár tökéletes zsírégető karido edzést biztosít anélkül, hogy terhelné a testet, így építhet vonzó izmokat könnyebben. A recumbent szobakerékpár megdolgoztatják belső combjait is. Mivel elég sok programmal rendelkezik, kiválasztható, hogy épp melyik izomcsoportod akarjuk formálni. Legyen Önnek is hosszabbnak tűnő, vékonyabb lábai! A láb ízületeinek tehermentesítése érdekében a kerékpáron történõ edzés a legmegfelelõbb edzésforma minden jelentõs túlsúllyal, vagy térd- és bokaízületi problémával küzdõ embernek. A teljesen kezdõ szakaszban is tökéletes, hisz használata egyszerû, nem igényel különösebb mozgáskoordinációt vagy állóképességet, de mindezek ellenére tökéletesen megfelel a comb- és farizmok erõsítésére. A másik legnépszerûbb és legáltalánosabb kardió edzést biztosító gépfajta, azonban nem mindenki számára nyújt megfelelõ terhelést és sokan kevesebb motivációval (energiával, kedvvel) rendelkeznek annál, mintsem hogy felpattanjanak rá egy rövid futás erejéig.

 

             

 

 

Név:


Jelszó:

Chatbox

nuszplagi - Jun 21. : 08:26
Kedves Vendégeink. 22-én kedden, oltás miatt a Más Világ zárva lesz. Köszönöm megértéseteket.

nuszplagi - Jun 14. : 19:56
Kedves Vendégeink.⚠️⚠️⚠️👇👇 Egyéb ügyek intézése miatt a héten kedden és pénteken (06.15, és 18-án) csak délután, 16 órától leszünk nyitva. Köszönjük megértéseteket.

nuszplagi - Jun 07. : 19:25
Női torna edzőnk, Anikó, elindít egy kezdő Hatha jóga csoportos órát. Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj nekünk.

nuszplagi - Apr 29. : 09:11
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben ennek nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttó

nuszplagi - Apr 29. : 08:58
A Covid intézkedéseknek köszönhetően központunk előreláthatólag május 3.-val újra tudja fogadni vendégeit. A hatályos jogszabályoknak köszönhetően intézményünk CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY FELMUTATÁSÁVAL látogatható.

nuszplagi - Nov 02. : 10:12
A járványhelyzetre való tekintettel masszázsszolgáltatásunk szünetel

nuszplagi - Oct 18. : 18:20
Hétfőn Gábor is várja az edzésre érkezőket, 17-21 ig, illetve az előre megbeszélt időpontokban. Ne keress kifogást. Gyere hozzánk 💜

nuszplagi - Oct 11. : 22:24
Orvos szemmel. 😊 https://egeszsegsuli.ewk.hu/szaunazas/

nuszplagi - Sep 29. : 09:21
Gyógynövényes aromakúrával vár a héten a Más Világ wellness #másvilág #szauna #masszázs

nuszplagi - Sep 12. : 12:04
Más Világ, a pénztárca 👛 barát edzőterem ❤️‼️

nuszplagi - Sep 03. : 17:55
Minden változás egy döntéssel kezdődik. Dönts helyesen 😊 Válassz minket 🥰kép
Copyright 2014 © Más Világ Barcs - Minden jog fenntartva!
Design and Hosted by MASVILÁG